Grondverzet

Grondwerk

Grondwerk

Specialistisch grondwerk staat aan de basis van ieder succesvol bouwproject. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het grondwerk van uw bouwproject? Dan is Van Kesteren uit Groesbeek de partner die u zoekt. Wij maken terreinen op uiteenlopende locaties bouw- en woonrijp en zijn hierin BRL 9335 en BRL 7000 gecertificeerd.

Lees meer

Bodemsanering

Bodemsanering

In Nederland is de bodem op ongeveer 175.000 plekken verontreinigd en dat moet vroeg of laat schoongemaakt worden. Het schoonmaken van verontreinigde grond noemen we ook wel bodemsanering. Heeft u advies of informatie nodig over het verwijderen van verontreinigde grond? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Lees meer

Grondbank

Grondbank

Wij nemen grond in en aan de hand van grondanalyses zoeken we hiervoor een geschikte afzetmarkt. Wij zijn hierin gecertificeerd volgens de BRL 9335-1. Wij dragen zorg voor het grondverzet en de inname van de inname van partijen grond. Heeft u advies of informatie nodig over onze grondbank? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Lees meer

Bestrating

Bestrating

Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Snellere oplevering, betere arbeidsomstandigheden en goedkoper in de portemonnee: machinaal bestraten biedt vele voordelen! Heeft u advies nodig of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden en prijzen tegen het licht te houden? Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54. 

Lees meer

Grondtransport

Grondtransport

Wilt u grond transporteren? Dan bent u bij Van Kesteren bv aan het juiste adres. Van Kesteren beschikt over een uitgebreid wagenpark met diverse voertuigen voor grond- en afvaltransport. Heeft u advies nodig of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden en prijzen voor grondtransport tegen het licht te houden? Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54. 

Lees meer

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren