Contact Van Kesteren

Grondwerk

Specialistisch grondwerk staat aan de basis van ieder succesvol bouwproject. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het grondwerk van uw bouwproject? Dan is Van Kesteren uit Groesbeek de partner die u zoekt. Wij maken terreinen op uiteenlopende locaties bouw- en woonrijp en zijn hierin BRL 9335 en BRL 7000 gecertificeerd.

Contact
Wat is grondwerk?

Grondwerk wordt gedefinieerd als alles wat nodig is om een goede ondergrond te krijgen. Het is een verzamelnaam voor diverse disciplines in onze branche. Wij zijn door onze ervaring, expertise, vakmanschap en materieel gespecialiseerd in grondwerk. Wij voeren de volgende grondwerkzaamheden uit:

  • Sloop van opstal;
  • Opschonen van het terrein;
  • Uitgraven van sleuven t.b.v. leidingen en/of kabels;
  • Graven en aanvullen van bouwputten;
  • Leveren en verwerken van gebroken puin, grond en/of zand.

Jarenlange ervaring in grondwerk

Van Kesteren kan bouwen op een lange historie op het gebied van grondwerk. Al in 1925 begon Jan van Kesteren Sr. met het produceren van stenen en andere betonproducten. We hebben in de loop der jaren dus een hoop kennis en ervaring opgebouwd. Vandaag de dag beschikken we daarnaast over modern materieel voor allerlei soorten grondverzet.

Meer dan grondwerk alleen

Van Kesteren beschikt over het certificaat (BRL 9335) om grond te mogen innemen in haar grondbank. Bovendien heeft Van Kesteren de expertise op het gebied van bodemsaneringen. Samen maken deze twee kwaliteiten dat wij op professionele wijze grondwerken ter voorbereiding van bouwprojecten kunnen en mogen uitvoeren en transporten volgens de regels van de overheid uit kunnen voeren. Daarnaast bieden wij u als opdrachtgever nog een aantal voordelen. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het grondwerk, maar ook voor sloopactiviteiten en riool- en straatwerken hebben wij alle expertise in eigen huis. Allemaal activiteiten die in elkaars verlengde liggen. Op deze manier kunt u veel van de werkzaamheden binnen uw bouwproject laten uitvoeren door één betrouwbare partner.

Meer weten?

Gaat u een woning of bedrijfspand laten bouwen in Groesbeek en omgeving? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in voor het grondwerk. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mailadres is verplicht