Contact Van Kesteren

Grondbank

Bij werkzaamheden in de tuin of bij bouwwerkzaamheden komt vaak grond vrij. Wat kunt u doen met deze overtollige grond? De grondbank van Van Kesteren heeft daar de beste en voordeligste oplossing voor. Wij nemen grond in en aan de hand van grondanalyses zoeken we hiervoor een geschikte afzetmarkt. Wij dragen zorg voor het grondverzet en de inname van partijen grond.

Contact
Wat is een grondbank?

De grondbank is een organisatie die zich richt op het afstemmen van grondstromen volgens de regels die de overheid aan de bodem stelt. In het kader van de grondbank houden wij ons o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Het vaststellen van de kwaliteit van de grond;
  • Het beheren en innemen van grond;
  • Het milieukundig analyseren van grond;
  • Het uitzeven en samenvoegen van geanalyseerde grond;
  • Het bemiddelen, verhandelen en transporteren van grond.

Grondbank Groesbeek en omstreken

Wij nemen grond in in onze grondbank en aan de hand van grondanalyses zoeken we hiervoor uiteindelijk een geschikte afzetmarkt. Wij zijn hierin gecertificeerd volgens de BRL 9335-1. Deze Beoordelingsrichtlijn is vastgesteld door het Centraal College van Deskundigen Bodembeheer, waarin belanghebbende partijen op het gebied van bodembeheer zijn vertegenwoordigd. De doelstelling van de BRL 9335-1 is om zowel bewerkte als onbewerkte individuele partijen grond milieuhygiënisch te kwantificeren als te kwalificeren volgens de bodemkwaliteitseisen van het Besluit bodemkwaliteit.

Wat te doen met overtollige grond?

Heeft u advies of informatie nodig over onze grondbank? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
E-mailadres is verplicht