Contact Van Kesteren

Bestrating

Wilt u een bedrijventerrein, oprit, stoep of tuin laten bestraten en bent u hiervoor op zoek naar een stratenmaker? Dan bent u bij Van Kesteren aan het juiste adres. Wij verzorgen de bestrating graag voor u!

Contact

Van Kesteren is uw all-in-one partner op het gebied van bestrating. Wij zorgen niet alleen voor de bestrating zelf, maar regelen ook het benodigde grondwerk zodat het terrein geschikt is om te bestraten. Of het nu gaat om handmatige bestrating of machinale bestrating, wij regelen het! Al onze stratenmakers zijn VCA gecertificeerd. Veilig werken en kwaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Handmatig bestraten

Veel straatwerk gebeurt nog steeds handmatig. Dit heeft te maken met de slechte bereikbaarheid van de locatie of de complexiteit van het op te leveren werk. Bij kleinere herstelwerkzaamheden of werk in een tuin is het meestal niet mogelijk machinaal te werken. Dit werk komt dus echt aan op de ambacht van onze vakmensen. Van Kesteren heeft zelf mensen in dienst met deze ambachtelijke vaardigheden. We maken ook gebruik van gespecialiseerde bedrijven op dit gebied. Dit zijn echter alleen bedrijven die vanuit dezelfde filosofie werken als de onze.

Machinaal bestraten

Machinaal bestraten wordt bij grotere oppervlakte toegepast. Machinaal bestraten zorgt ervoor dat onze stratenmakers lichamelijk minder belast worden, waardoor de arbeidsomstandigheden verbeterd worden. Daarnaast is machinaal bestraten goedkoper in de portemonnee: win/win dus! Uw terras, oprit, stoep of bedrijfsterrein bestraten?

Neem contact op

Wilt u uw terras, oprit, stoep of bedrijfsterrein laten bestraten? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in. Heeft u advies of informatie nodig over de beste en voordeligste mogelijkheden voor de bestrating van uw terras, stoep oprit of bedrijfsterrein? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Milieubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op