Bestrating

Grondwerk

Grondwerk

Specialistisch grondwerk staat aan de basis van ieder succesvol bouwproject. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het grondwerk van uw bouwproject? Dan is Van Kesteren uit Groesbeek de partner die u zoekt. Wij maken terreinen op uiteenlopende locaties bouw- en woonrijp en zijn hierin BRL 9335 en BRL 7000 gecertificeerd.

Lees meer

Bestrating

Bestrating

Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Snellere oplevering, betere arbeidsomstandigheden en goedkoper in de portemonnee: machinaal bestraten biedt vele voordelen! Heeft u advies nodig of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden en prijzen tegen het licht te houden? Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54. 

Lees meer

Wilt u een bedrijventerrein, oprit of tuin laten bestraten en bent u hiervoor op zoek naar een stratenmaker? Dan bent u bij Van Kesteren aan het juiste adres. Wij zijn uw all-in-one partner op het gebied van bestrating. Wij zorgen niet alleen voor de bestrating zelf, maar regelen ook het benodigde grondwerk zodat het terrein geschikt is om te bestraten. Of het nu gaat om handmatige bestrating of machinale bestrating, wij regelen het! Al onze stratenmakers zijn VCA gecertificeerd. Veilig werken en kwaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. Machinaal bestraten zorgt ervoor dat onze stratenmakers lichamelijk minder belast worden.

Meer weten over bestrating door Van Kesteren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren