Contact Van Kesteren

Infra

De vakmensen van Van Kesteren hebben expertise op gebied van boven- en ondergrondse infrastructuren. Zoals uit het samenstel van de pagina’s van deze website blijkt, leveren wij totaaloplossingen voor diensten op het gebied van grondwerken, bodemsaneringen, rioolstelsels, straatwerken.

Contact

Werkzaamheden Infra

Grondwerk

Lees meer

Riolering

Lees meer

Bestrating

Lees meer

Wegenbouw

Lees meer
Terreininrichting Jachtslot Mookerheide - Molenhoek
Bekijken
Groot onderhoud Hogewaldseweg - Groesbeek
Bekijken

Gerelateerde projecten

Kennis en kunde in verschillende vakgebieden

Wij beschikken over de juiste machines en overig materieel om wegen te reconstrueren en opnieuw met ondergronds en bovengrondse voorzieningen aan te leggen. We kunnen (grote) terreinen bouwrijp maken en binnen onze vakgebieden meewerken aan de realisatie van uw plan. Onze opdrachtgevers hechten bij dit soort (grote of kleine) projecten veel waarde aan deskundigheid. Van Kesteren beschikt over deze kennis en kunde. Wij kennen de richtlijnen en voorschriften in onze werkgebieden als geen ander. De combinatie van expertise in verschillende vakgebieden biedt als voordeel dat u daar veel voordeel mee kunt behalen. Immers met één aanspreekpunt binnen onze organisatie weet u altijd waar u aan toe bent. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor infra? Neem gelijk contact op met onze medewerkers!

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht