Asbest

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Bij woningen en gebouwen vanaf 1990 of ouder, die worden gerenoveerd of gesloopt, kan asbest vrijkomen. Voorafgaand aan de sloop bent u verplicht om > 35m2 asbest te laten verwijderen door een SC-530 gecertificeerd bedrijf. Om u een integrale totaaloplossing te bieden werken wij al jaren naar volle tevredenheid samen met AsbestCare. Wilt u asbest verwijderen of wilt u weten welke landelijke subsidies er van kracht zijn? Bel hiervoor naar: (0485) 74 50 30.

Lees meer

Animatie asbest verwijderen

Animatie asbest verwijderen

De aanwezigheid van asbest in een gebouw, constructie of installatievan vóór 1994 moet in kaart worden gebracht voorafgaand aan een verbouwing, sloop of onderhoud. Asbest is een vervelend onderwerp waar niemand iets mee te doen wil hebben. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf voldoende bent geïnformeerd hoe wij veilig asbest verwijderen. In deze video van Arboportaal wordt dat gedetailleerd uitgelegd. Wilt u meer weten over het asbestsaneringsproces? Bel hiervoor naar: (0485) 74 50 30.

Lees meer

Bent u bang dat er asbest in uw woning of bedrijfsgebouw aanwezig is of wilt u asbest laten verwijderen? Laat dan een asbestonderzoek uitvoeren door de experts van asbestbedrijf AsbestCare. Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met dit asbestbedrijf. AsbestCare zal eerst een nauwkeurige asbestinventarisatie uitvoeren om te weten te komen waar het asbest zich bevindt en om welke soort asbest het gaat, waarna zij een plan maken voor de sanering van asbest. Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor het verwijderen van asbest in uw gebouw. Bel hiervoor naar: (0485) 74 50 30.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren