Contact Van Kesteren

Ontmanteling asbesthoudende materialen

Heeft u een groot object met daarin een klein stukje asbesthoudend materiaal? Van Kesteren staat graag voor u klaar om via AsbestCare het asbesthoudende materiaal in dit object te ontmantelen.

Contact
Stortkosten van de vrijkomende afvalstromen zijn lager

Wanneer u dit laat ontmantelen, hoeft niet het volledige object als asbesthoudende afvalstroom te worden afgevoerd, waardoor de stortkosten van de vrijkomende afvalstromen lager zijn. Ontmanteling van asbesthoudende materialen wordt bijvoorbeeld vaak toegepast bij cv-ketels.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Wilbert Raaijmakers
0485 -745030 wilbert@asbestcarebv.nl

Neem contact op