Contact Van Kesteren

Asbestinventarisatie

Wilt u asbest laten verwijderen? Dan is het verplicht om eerst een grondige asbestinventarisatie uit te laten voeren. Van Kesteren werkt hiervoor samen met haar zusterbedrijf AsbestCare. AsbestCare ontdoet gebouwen en objecten op een vakkundige en veilige manier van asbest. De asbestinventarisatie wordt verplicht door een externe partij verricht.

Contact
Wat is asbest en waar zit het in?

Asbest is een natuurlijk mineraal dat bestaat uit zeer kleine en voor het oog onzichtbare vezels. U vindt asbest bijvoorbeeld terug in dakbedekking, wanden, planfonds, rioolbuizen, schoorsteenpijpen, bloembakken, oude vloerbedekking en warmhoudplaatjes. Wanneer de hoeveelheid asbest wordt geïnventariseerd zijn dit ook de plaatsen en objecten die geïnventariseerd worden. Zo weet u zeker dat wanneer AsbestCare start met het asbest saneren, het ook goed gebeurt.

Vergunningen en certificaten

AsbestCare is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Ook begeleidt AsbestCare de aanvraag voor asbest verwijderen. Wij betrekken de juiste partijen voor het vrijgeven van het gesaneerde gebied. Als u asbest laat verwijderen door Asbestcare heeft u het voordeel van één aanspreekpunt en alle kennis onder één dak. Overige sloopwerken aan uw pand kunt u laten verrichten door Van Kesteren. Van Kesteren is gecertificeerd sloper en in het bezit van het SVMS-007 certificaat.

Meer weten over asbestinventarisatie door AsbestCare?

Bent u benieuwd wat AsbestCare voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over asbestinventarisatie. Neem dan contact met ons op. Bel (0485) 74 50 30 en vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

 

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Wilbert Raaijmakers
0485 -745030 wilbert@asbestcarebv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht