Industriële reiniging

Als het echt schoon moet worden

Waar gewerkt wordt worden zaken nu eenmaal vies. Daarom is Van Kesteren ondermeer gespecialiseerd in industrieel reinigen. Industriële reiniging gebeurt met water onder hoge druk met schoon water. Door deze methode zijn uw fabrieksinstallaties, systemen, verstopte leidingen, werkruimtes en fabriekshallen snel weer netjes schoon. Hiervoor maken we gebruik van het modernste materieel en de nieuwste reinigingstechnieken.

Wat we kunnen reinigen

Behalve fabrieksinstallaties, systemen, verstopte leidingen, werkruimtes en fabriekshallen reinigen we ook:

  • gevels
  • productiemachines
  • wanden
  • vloeren
  • en meer.

Door de gedoseerde kracht van water gecombineerd met stoom ontstaat er een optimaal reinigingsresultaat. Uiteraard houden rekening met wat uw materialen kunnen verdragen. Van soft clean tot powerclean. Wilt u weten of uw eigendom ook geschikt is voor industriële reiniging? Neem dan contact met ons op.

Ook voor preventieve rioolreiniging

Uw fabriek is aangesloten op het riool. Om alle processen aan de gang te houden is een goede doorstroming van het afvalwater des te belangrijker. U zit vast niet te wachten op een overstroming of verstopping. Van Kesteren Riooltechniek heeft het benodigde materieel tot haar beschikking waarmee rioolleidingen met diameters variërend van Ø160 mm tot Ø800 mm kunnen worden gereinigd. Wij zorgen ervoor dat het rioolslib van de rioolstrengen (rioolleidingen tussen twee rioolputten) veilig en zorgvuldig wordt afgevoerd zodat u weer vooruit kunt.

Hoe staat het met uw riool?

Als u dat wilt voeren we periodiek ook een check uit om uit te vinden hoe het met uw riolering gesteld is. Dat kunnen we met onze rioolcamera's haarfijn in beeld brengen. Zo bent u een eventuele verstopping zo goed als altijd voor. 

Meer weten over industriële reiniging?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over industriële reiniging voor uw vastgoed, inboedel en rioleringen. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur. U kunt contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0485 - 37 17 71. Of stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden uw vragen dan binnen 1 werkdag.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren