Riooltechniek

Stankoverlast detecteren

Een kapotte riolering kan veroorzaken dat de kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater waardoor vochtproblemen en stankoverlast ontstaan. Ondervindt u stankoverlast in uw woning of bedrijfspand? Wij verhelpen dit vakkundig en snel voor u. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Maak vrijblijvend een afspraak of bel voor calamiteiten naar het noodnummer: (0485) 37 17 71.

Stankoverlast door een gebrekkige ontluchting! 

Rioolstank is een muffe vochtige stank waarbij het niet altijd duidelijk wat de oorzaak is van deze rioollucht. Indien water het riool inloopt, moet er lucht uit en als water uit het riool verdwijnt, moet er lucht in. Dat is feitelijk het principe dat geldt voor het riool in en om uw woning én voor het openbare riool. Rioolstank kan ontstaan door een gebrekkige ontluchting van de afvoer van het riool. Een regelmatige ontluchting is van belang om stankoverlast voor te zijn. Heeft u last van stankoverlast in uw woning of bedrijfspand. Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. 

Een kapotte riolering, stankoverlast en vochtproblemen 

Een kapotte riolering zorgt ervoor dat uw kelder volloopt met afvalwater wat zorgt voor stankoverlast en vochtproblemen. Onze specialisten pakken het probleem aan bij de bron; daardoor verdwijnen de symptomen van stankoverlast en vochtproblemen in plaats van dat ze onderdrukt worden. Onze vakmensen staan in zo'n situatie 24/7 klaar met een passende oplossing om het probleem te verhelpen. 

Camerainspectie & Stankdetectie

Stankoverlast is met het blote oog niet waar te nemen. Met onze apparatuur zijn stankproblemen eenvoudig te traceren. Voor een onderzoek naar rioolstank maken wij gebruik van twee gerenommeerde methodes:

  • Camera-inspectie van het riool: Om de inwendige staat van het riool te inspecteren maken onze inspecteurs een camera systeem. Hierdoor wordt de oorzaak van het probleem inzichtelijk en kunnen wij een passend advies geven.
  • Rookdetectie riool: Aan de hand van een rookdetectie brengen wij eenvoudig de oorzaak van het probleem in uw afvoer of riool in kaart.

Voorkom stankoverlast

Een kapotte riolering kan veroorzaken dat de kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater waardoor vochtproblemen en stankoverlast ontstaan. Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren Riooltechniek in. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Bel hiervoor naar het noodnummer: (0485) 37 17 71. Wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken voor het reinigen, repareren of vervangen van uw riool? Neem dan contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vul alstublieft uw naam in.
Vul a.u.b. uw e-mail adres in.
Invalid Input
Vul a.u.b uw adres in
Vul s.v.p. uw woonplaats in.
Vul a.u.b. uw bericht in.

Wij beloven u

  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door onze specialisten
  • In een persoonlijk gesprek met u wordt ons aanbod toegelicht
  • Pas bij akkoord, gaan we voor u aan de slag
Werkgebied Van Kesteren