Contact Van Kesteren

Bedrijfsafval

Wilt u uw bedrijfsafval (laten) inzamelen en laten afvoeren? Daarvoor bent u bij Van Kesteren aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsafval opgehaald en verwerkt wordt.

Contact
Wat is bedrijfsafval?

Ieder bedrijf produceert verschillende soorten afval en dat beseffen we ons bij Van Kesteren maar al te goed.

Kies voor de zekerheid van Van Kesteren

Binnen uw bedrijf of organisatie wilt u zich graag focussen op dat waar u goed in bent. De zorg voor het afvoeren van uw bedrijfsafval nemen wij u daarom graag uit handen. Wanneer u kiest voor Van Kesteren voor de verwerking van uw bedrijfsafval, kiest u voor een aantal voordelen, namelijk:

  • U bent verzekerd van een betrouwbare en verantwoorde, duurzame verwerking van uw afval;
  • Producten en materialen worden na inzameling zo veel mogelijk gerecycled of hergebruikt. Wij passen bij inzameling een hoge mate van sortering toe;
  • Vanzelfsprekend beschikken wij over alle vereiste certificeringen om onze werkzaamheden correct uit te voeren.

Afvalcontainers voor bedrijfsafval

Via de webshop van onze partner Remondis huurt u eenvoudig de gewenste container voor uw afval, zoals een rolcontainer of een perscontainer. Ook het huren van een vloeistofdichte container of een opslagcontainer behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij Remondis afvalcontainers voor bedrijfsafval huren in diverse soorten en maten.

Meer informatie over bedrijfsafval verwerking

Wilt u weten wat wij op het gebied van verwerking van bedrijfsafval voor u kunnen betekenen? Dat vertellen we u graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Geef bedrijfsafval een duurzame toekomst!

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht