Contact Van Kesteren

Afvalrecycling

Recycling van afval geeft afval weer een toekomst! We staan klaar met diverse afvaldiensten voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wilt u de makkelijkste oplossing voor uw afval? Kies dan voor Van Kesteren.

Contact
Afval dat u mag aanbieden ter recycling

Afval is de grondstof van de toekomst. Van Kesteren geeft verschillende afvalstromen een tweede leven. Binnen uw bedrijf en huishouden komen ongetwijfeld ook verschillende afvalstromen vrij. U kunt deze bij Van Kesteren tijdens de openingstijden aanbieden. Ook kunt u deze door ons op uw locatie laten op knijpen met onze knijperwagen. Een andere mogelijkheid is dat u deze op laat halen door onze partner Remondis. Zo draagt u uw steentje bij aan een duurzame toekomst, omdat wij uw afval zo veel mogelijk een tweede leven proberen te geven.

  • Bouw- en sloopafval: puin, kunststof, hout, metaal.
  • Houtafval: Houtafval is onder te verdelen in drie categorieën: A-hout (onbewerkt hout), B-hout (spaanplaat, kozijnen, deuren etc.) en C-Hout (geïmpregneerd hout zoals schuttingen etc.).
  • Gft-afval: Al het natuurlijke en organisch afval dat vrijkomt in uw dagelijkse huishouden.
  • Grofvuil: Alles wat redelijkerwijs niet in een vuilniszak past, wordt bestempeld als grofvuil, denk hierbij aan meubels, bedden en wasmachines, maar ook geïmpregneerd hout (c-hout).
  • Grond: Wij nemen grond in en aan de hand van grondanalyses zoeken we hiervoor een geschikte afzetmarkt. Om deze werkzaamheden uit te voeren zijn wij gecertificeerd conform de BRL SIKB 9335.
  • Puin: Baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind.

Openingstijden afvalinzameling station in Groesbeek

Bij het afvalinzamelingsstation van de gemeente Berg en Dal in Groesbeek kunnen inwoners hun huishoudelijk afval aanbieden. Het gaat hier om afval dat u niet mee kunt of mag geven met het huishoudelijk afval. De gemeentelijk milieustraat hanteert andere openingstijden dan Van Kesteren. Bekijk de openingstijden van de milieustraat.

Let op: Om afval te brengen bij de gemeentelijke milieustraat heeft u een milieupas nodig.

Geef afval een toekomst!

Voor iedere afvalstroom is een duurzame toekomst weggelegd. Heeft u vragen over het aanbieden van afval op onze locatie? Neem contact op met één van onze medewerkers bij Van Kesteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag, tussen 08.00 en 16.00 uur.

Geef afval een duurzame toekomst!

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op