Contact Van Kesteren

Renovatiesloop

Steeds vaker wordt er gekozen voor renovatie of verduurzaming van bestaande gebouwen in plaats van nieuwbouw. Van Kesteren organiseert de sloop-, renovatie- en demontagewerkzaamheden op een veilige en milieubewuste wijze. Heeft u advies nodig over renovatiesloop? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar: (024) 397 54 54.

Contact
Van Kesteren: expert in renovatiesloop

Van Kesteren uit Groesbeek is een bedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de renovatiesloop. Ons werkgebied bestaat o.a. uit particulieren, projectontwikkeling, overheidsinstanties, ziekenhuizen en woningbouw. Wij denken als ervaren sloopbedrijf met u mee over de manier van slopen. Deze stemmen wij af op uw wensen en voorkeuren.

Gecertificeerd in sloopwerken

Dat slopen een vak is, weten wij al langer, maar bent u hiervan ook op de hoogte? Wij voeren renovatiesloop uit volgens de richtlijnen van de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). Daarnaast zijn wij ook ISO en VCA (veiligheid) gecertificeerd en voldoen wij aan de beoordelingsrichtlijn BRL9335 en BRL7000,die betrekking hebben op bodemsaneringen en grondwerken/transport.. . Wij vinden het belangrijk dat u vooraf geïnformeerd bent over het sloopproces. Onze ervaring leert dat iedere situatie uniek is en ieder sloopwerk dus een eigen aanpak vereist. Wij hebben hieronder het sloopproces conform de BRL SVMS-007 stapsgewijs beschreven.

  • Het sloopplan: Voorafgaand aan de totaalsloop wordt een sloopplan opgesteld conform de BRL Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). In deze rapportage worden de resultaten van de stoffeninventarisatie / inspectie sloopobject meegenomen. Verder zijn in het sloopplan de uitvoeringseisen beschreven.
  • Snel, veilig en milieukundig slopen: Onze vakmensen zijn deskundig op het gebied van veilig en milieukundige slopen. Zij zorgen ervoor dat de slooplocatie veilig en ordelijk is en dat de vrijkomende materiaalstromen geen verontreiniging van bodem en omgeving veroorzaken. Om stofoverlast te beperken wordt tijdens de sloop gesproeid met water. Het spreekt voor zich dat wij werken met goedgekeurd veilig materiaal dat jaarlijks wordt gekeurd.
  • De oplevering: De oplevering van het project vindt plaats in overleg met de opdrachtgever. Door Van Kesteren wordt een stoffenverantwoording van de vrijkomende sloopmaterialen opgesteld, die desgevraagd aan de opdrachtgever wordt verstrekt.

Complexe sloopprojecten? Neem contact met ons op

Wilt u uw eigendom laten renoveren? Schakel dan de vakmensen van Van Kesteren in. Heeft u advies of informatie nodig over de renovatiemogelijkheden van uw woning of bedrijfspand? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op. Bel hiervoor naar (024) 397 54 54.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Eric Meijer
024-3975454 eric@vankesterenbv.nl

Neem contact op

Naam is verplicht
E-mailadres is verplicht