Contact Van Kesteren

Bouw- en sloopafval

Afval is ieders zorg en daarom moeten we er verantwoord mee omgaan. Van Kesteren kan veel voor u betekenen op het gebied van bouw- en sloopafval. Wij zorgen ervoor dat uw bouw- en sloopafval juist verwerkt wordt.

Contact
Wat is bouw-en sloopafval?

Bouw- en sloopafval wordt aangemerkt als afval dat vrijkomt bij bouw- en sloopactiviteiten. De verschillende afvalstromen die onder bouw- en sloopafval horen zijn:

  • Hout
  • Puin
  • Papier
  • Kunststof
  • Metaal

Van afval tot secundaire grondstof

Puin dat bij de sloop vrijkomt, kan op locatie - met behulp van een breekinstallatie - worden verwerkt tot menggranulaat. Het menggranulaat, ook wel “gebroken puin” genoemd, vindt een nieuwe bestemming als funderingslaag in de wegenbouw. Ook de hout, papier, metaal en kunststof krijgt altijd een tweede leven. Van Kesteren beschikt over de juiste afzetkanalen die ervoor zorgen dat uitgesorteerd afval in een volgende verwerkingsindustrie weer benut of hergebruikt worden als nieuwe grondstof. Wij streven er binnen onze recycle processen naar dat er zo weinig mogelijk afval verbrand hoeft te worden. We belasten het milieu en de aarde het liefste zo weinig mogelijk.

Snel en eenvoudig uw afvalcontainer huren

Indien Van Kesteren de sloopwerkzaamheden voor u verricht, zorgt ze ook voor de juiste afvoer van het bouw- en sloopafval. Als u zelf sloopwerkzaamheden uitvoert, adviseren wij u in daarvoor zelf een container te bestellen. In de webshop van onze partner Remondis kiest u ‘het soort afval’ dat u in de container wilt storten. Na de hiervoor genoemde keuze selecteert u de juiste container in de webshop. U dient alle gevraagde gegevens compleet in te vullen om uw bestelling te voltooien. De afvalcontainer wordt de volgende dag geleverd.

Wij willen dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Daarom hieronder kort een opsomming waar u per container voor betaalt:

  • plaatsen en ophalen van de afvalcontainer;
  • huur van de container (Max. 4 weken);
  • afvoer en verwerking van de containerinhoud;
  • milieutoeslag en 21% BTW.

Neem contact met ons op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag, tussen 08.00 en 15.00 uur. U kunt ons een e-mail sturen of telefonisch contact met een van onze medewerkers opnemen via het telefoonnummer: 024 – 397 54 54. Wij beantwoorden uw e-mail binnen 1 werkdag.

Geef afval een duurzame toekomst

Al ver voordat duurzaamheid een hype werd, waren wij ons er van bewust dat afval kansen biedt. Afval zit vol waarde en is een belangrijke grondstof van de toekomst. We streven wij ernaar dat er zo weinig mogelijk afval in de verbrandingsoven terecht komt. Met onze recycling processen halen we bruikbare materialen uit ons afval. Veel van deze materialen worden afgezet om als grondstof of halffabrikaat te worden gebruikt in nieuwe producten. Op deze manier geven wij verschillende afvalstromen dus een tweede leven en benutten we afval als een grondstof.

Mileubewust

Veilig

Vakbekwaam

Advies nodig? Ik help u graag!
Richard van Kesteren
024-3975454 richard@vankesterenbv.nl

Neem contact op