Contact Van Kesteren
Transport

Calamiteit Hoofdstraat Heijen

In opdracht van de gemeente Gennep hebben we een wegdek gereinigd in verband met een lekkage van hydraulische olie bij een veegwagen.

Lees meer
Opdrachtgever
Gemeente Gennep
Locatie
Hoofdstraat Heijen
Vakgebieden
Transport, calamiteit

Onze werkzaamheden

We kregen van de gemeente Gennep een melding van een calamiteit die met spoed moest worden verholpen. Een veegwagen had hydraulische olie gelekt en dus moest het wegdek worden gereinigd. Door het brede oliespoor was het wegdek zeer glad en was een snelle reiniging noodzakelijk om de verkeersveiligheid te waarborgen. Dus hebben we zo snel mogelijk gehandeld: we kregen de melding om 11.00 uur binnen en om 11.30 stonden we al gereed op locatie om noodvoorzieningen te treffen zoals waarschuwingsborden. Op het eind van de dag was de weg weer schoon.  

We hebben de weg conform de CROW 96b afgezet om een spoedreiniging te realiseren. Van Kesteren heeft de eerste inzet gedaan, waarna onze zeer betrouwbare onderaannemer en collega ADJ Milieutechniek de nareiniging middels groot materieel heeft voltooid. Dankzij het snelle handelen en de goede samenwerking konden de auto’s en fietsers aan het eind van de dag weer veilig over de weg rijden. 

 

Advies nodig? Ik help u graag!
Wilbert Raaijmakers
0485 -745030 wilbert@asbestcarebv.nl

Neem contact op